Expert met ervaring

Silvia heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Ze werkte bij grote ondernemingen zoals Philips, Nedcar en Campina, maar ook bij MKB en kleine zelfstandigen. Van grote afdelingen tot één op één voor een directeur of Raad van Bestuur en in allerlei branches. Inmiddels heeft zij een eigen werkwijze gecreëerd waarmee ze bij elk bedrijf direct de draad op kan pakken.

Sparringpartner voor ondernemers

Zes jaar lang was Silvia vennoot van Pacard Automatisering. Zelf ondernemen gaf haar inzicht in de verantwoordelijkheden van ondernemers. Zij kent de dilemma’s in tijd en financiën. En ze weet dat ondernemers behoefte hebben aan een sparringpartner om tot inzichten te komen.

Focus op prioriteiten

Ondernemers starten vanuit een passie en deze passie moeten zij volgen om hun bedrijf te laten groeien. De missie van Silvia: Managers en directieleden in o.a. het MKB de taken waarvoor zij geen tijd hebben uit handen nemen en ze te helpen om de touwtjes in handen te nemen of houden.

Vrijwilligerswerk

Naast een organisatorische duizendpoot is Silvia actief in het vrijwilligerswerk. Door zich in te zetten voor diverse groepen ontstaat meer inzicht is haar mening. Bekijk alle recente projecten en opdrachten van Silvia op LinkedIn

Behoefte aan een frisse blik?

Contact

Mede door de inzet en professionele manier van werken van Silvia is het programma Schooljudo.nl een groot succes met maar liefst 950 deelnemers per jaar.

Marcel Bosse,
schooljudo.nl

Referenties

Lees meer referenties